У Кропивницькому привітали кращих медичних працівників області (ФОТО)

Перегляди: 3007

Сьогодні, 12 червня, у приміщенні обласного театру імені Марка Кропивницького провели урочистості з нагоди Дня медичного працівника, повідомляє кореспондент CBN.

Почався захід з привітального слова екс-голови ОДА Сергія Кузьменка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Впродовж довгих п’яти років моєї каденції, яка вже закінчилася, мені було приємно, що домінантною сферою в роботі обласної держаної адміністрації була реформа охорони здоров’я. Нам багато розповідали, що все в нас неправильно, але ми все одно йшли своїм шляхом. Ми зробили величезну роботу. Відремонтували дитячу обласну лікарню, зробили класну станцію переливання крові, госпіталь для учасників АТО та багато чого ще. В нас є багато медичних закладів, які стали кращими. Я щиро дякую медичним працівникам за ці п’ять років роботи, бажаю людського щастя та здоров’я», - сказав він.

До привітань долучилися тимчасово виконуючий обов’язки голови ОДА Сергій Коваленко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, народний депутат України Костянтин Яриніч та міський голова Андрій Райкович.

Під час заходу грамотами ОДА та міської ради нагородили кращих медиків області та міста.