ПриватБанк доплачуватиме жителям Кiровоградщини за Apple Music

Перегляди: 721

ПриватБанк доплачуватиме за передплату Apple Music.

Про це CBN повiдомили в прес-службi ПриватБанку у Кiровоградськiй областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Клiєнти Приват24 у разi оформлення пробної передплати Apple Music за 49 центiв через Privat24 за допомогою Mastercard банк виплатить кешбек у розмiрi 50 грн.

«Ми iнвестуємо в те, щоб перемогти пiратство в Українi, зробити споживання легального контенту модним, – заявив директор з iнновацiй ПриватБанку Єгор Аветiсов. – Ми хочемо дати клiєнтам спробувати, що таке Apple Music, наскiльки це круто – слухати музику без реклами та обмежень, бачити, що слухають твої друзi».

За словами директора з маркетингу Mastercard в Українi Наталiї Байдали, тiльки за минулий рiк компанiя разом iз партнерами провела сiм музичних cashless-фестивалiв.

Дослiдження Mastercard Passion Categories Research показало, що музика входить у топ-3 категорiї passion для українцiв.

«Ми радi, що українцi користуються офiцiйними музичними платформами, тому разом iз партнерами хочемо пiдтримати цей тренд, запропонувавши користувачам приємний бонус – кешбек за передплату Apple Music карткою Mastercard», – пiдкреслила Наталiя Байдала.

Сервiс Apple Music дозволяє отримати доступ до 50 млн трекiв, клiпiв, а також пiдкастiв, радiо та рекомендацiй. Прослуховувати музику з Apple Music можна як онлайн, так i офлайн на всiх пристроях Apple.