У Кропивницькому провели воркшоп з робототехніки, 3D-моделювання та створення голограм (ФОТО)

Перегляди: 885

У Кропивницькому сьогодні, 13 червня, завершують другий сезон освітнього, профільно-оздоровчого проекту «Всеукраїнський обмін наукових ідей».

Проект реалізують за ініціативи управління освіти за участі НТУ «Харківський політехнічний інститут» та Економіко-технологічного інституту ім.Ельворті, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сьогодні в гімназію імені Тараса Шевченка, де діє літня Школа успіху, завітала команда викладачів ХПІ, аби зацікавити школярів інженерною освітою. Вони провели воркшоп з робототехніки, 3D-моделювання, створення голограм та моделювання роботи будь-якого процесора.

«Сьогодні світ іншими технологіями не живе. Тільки ідуть напрямки STEAM-освіти. Тобто дослідження і навчання: дослідили, пояснили, побачили, як це працює. За STEAMом, за дослідженнями - майбутнє», - зазначила директор гімназії Галина Война.

Нагадаємо, інтенсивна літня школа STEMCamp School провела воркшопи, лекції, тренінги та майстер-класи у гімназії ім.Шевченка, «Вікторії-П», у четвертій школі та науковому ліцеї.