Гравець ФК «Олександрія» став чемпіоном світу з футболу

Перегляди: 2779

У Польщі щойно завершився фінальний матч чемпіонату світу з футболу серед гравців не старших 20 років - у золотому поєдинку збірна України, в складі якої весь матч провів гравець ФК «Олександрія» Кирило Дришлюк, зустрічалася з ровесниками з Кореї.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вже на другій хвилині у ворота Андрія Луніна призначили пенальті за фол від Данила Безкоровайного. Арбітр вказав на позначку за допомогою VAR. Врятувати свою команду Лунін не зміг – 0:1.

Потім українці захопили ініціативу й почали створювати моменти біля воріт суперників. Незадовго до перерви після стандарту та рикошету від суперника Владислав Супряга відновив рівновагу – 1:1.

У дебюті другого тайму наші хлопці виглядали краще, і Супряга реалізував вихід сам на сам з голкіпером корейців – 2:1.

Далі підопічні Олександра Петракова перейшли на гру другим номером, захищалися й чекали свого шансу. Наприкінці зустрічі сольний рейд Георгія Цитаішвілі завершився влучним ударом у дальній кут – 3:1.

Кирило Дришлюк до переходу в «Олександрію» грав за кропивницьку «Зірку». Також у складі кропивницької команди до недавнього часу в першій лізі на правах оренди грав ще один тріумфатор чемпіонату світу Олександр Сафронов.

Чемпіонами світу в складі збірної України також стали ще один гравець «Олександрії» Денис Устименко та вихованець Новоукраїнської ДЮСШ, а згодом Академії ФК «Зірка» Олег Веремієнко. У фіналі вони не грали.