Самоход і дядя Фара: у Кропивницькому фінішують півсотні ретро-автомобілів

Перегляди: 1053

Півсотні ретро-автомобілів фінішуватимуть у Кропивницькому в рамках всеукраїнських змагань «Зіркове ралі» 12 липня, повідомляє кореспондент CBN.

«Ми знайшли історичні документи, що пробіг проходив через наше місто, - розповів один із ініціаторів, хто запросив у Кропивницький, Микола Цуканов. - Два роки поспіль Кропивницький був проміжною точкою у маршруті змагання. Цьогоріч на наше запрошення з міським головою автомобілі фінішуватимуть у нас. Буде 50 екіпажів, а це близько 130 осіб з різних міст. Це всеукраїнське змагання, яке підіймає рівень нашого міста. Коли говоримо про це змагання, ми уявляємо звичайних водіїв, а під час розмови розуміємо, що люди, які мають псевдоніми "Самоход", "Дядя Фара" та інші - це підприємці, директор, актори. І от вони приїдуть у наше місто».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У Кропивницькому екіпажі «Зіркового ралі» будуть три дні.

«Наразі вже зареєструвалися 26 екіпажів. 12 липня о 13:00 усі фінішують на Театральній площі з трьох напрямків - черкаського, уманського й олександрійського, - уточнив начальник міського управління молоді та спорту Сергій Колодяжний. - 13 липня буде ще два види змагань - міські, нашими дорогами, й обласні. За маршруту "Кропивницький - Олександрівка - Знам'янка - Кропивницький". Буде виставка автомобілів. І підбиття підсумків за всі види змагання. 14-го на Театральній площі нагороджуватимуть переможців. Також у цей день будуть екскурсії містом».