Від Кіровоградщини зареєструвалися 18 кандидатів у народні депутати

Перегляди: 7071

18 осіб зареєструвалися кандидатами в народні депутати від Кіровоградської області станом на 18 червня.

Про це пише «Україна-Центр».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Першим у списку округу №99 став народний депутат від «Народного фронту» Олександр Горбунов, який іде як самовисуванець. Паралельним курсом - місцевий правоохоронець Олександр Рудненко, теж самовисуванець.

Вже сьогодні відомо, що збираються висуватися чинний депутат Костянтин Яриніч і Олександр Дануца. Так само, як і уродженець Макіївки, помічник ректора Донецького національного медичного університету Сергій Нестеров.

У 100 окрузі з центром в Бобринці зареєструвалися три кандидати - чинний народний обранець Станіслав Березкін, представник агробізнесу, заступник директора фірми «Агрокомтрейд-Альянс» Євген Лучков і правоохоронець Володимир Духно. Всі - самовисуванці.

У 101 окрузі - вісім кандидатів. Серед них, наприклад, каскадер, майстер спорту з дзюдо і самбо, засновник фірми з пригону авто з Європи Дмитро Меленевский. Тут же балотується і наймолодший з кандидатів - менеджер фірми зі столиці Олексій Товкіс (1991 року народження). Їхні конкуренти - безробітна киянка Катерина Коверзнєва, адвокат з Побузького Олексій Жовноватюк, аграрій з Великої Виски Андрій Флоря, в минулому голова Голованівської райдержадміністрації Олександр Яровий, підприємець Артем Шевчук. Також іде в депутати чинний народний депутат, що раніше обирався в сусідній Умані, Максим Поляков.

У 102 окрузі з центром в Знам'янці зареєстровані адвокат Олексій Волохов, військовослужбовець Олег Чорний та пенсіонер Сергій Зінченко. Веде агітацію й заступник начальника Держпродспоживслужби в області Вадим Волканов. Заявив про готовність балотуватися і глава «гарячої лінії» обласної адміністрації Андрій Лаврусь.

У 103 окрузі з центром в Олександрії поки подали документи фермер, президент футбольного клубу «Інгулець», який феноменально дійшов цього року до фіналу Кубку України, Олександр Поворознюк і директор фірми «ТЕХ МАШ-СЕРВІС» Олександр Федосов.

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбудуться парламентські вибори.

Наступний номер «УЦ» вийде друком у четвер, 20 червня.