Кропивницький журналіст висвітлюватиме Європейські ігри в Мінську та Євробаскет в Ризі

Перегляди: 964

Спортивний оглядач CBN Юрій Ілючек висвітлюватиме Другі літні Європейські ігри в Мінську та чемпіонат Європи з баскетболу серед жінок у Ризі.

«Вже з 21 червня у якості спортивного оглядача щотижневика "Україна-Центр" розпочну роботу на ІІ літніх Європейських іграх у Мінську, де буде багато цікавого. За той тиждень, що перебуватиму в столиці Білорусі, сподіваюся набрати чимало матеріалу для своєї програми й обов’язково готуватиму для вас щоденні звіти про головні події та виступи українських атлетів, - розповів він. - А потім я вирушаю до Риги, де жіноча збірна України з баскетболу проводитиме матчі групового раунду Євробаскету-2019. Сподіваюся, що все в Аліни Ягупової та її подруг по команді вийде, і збірна України вже в Белграді продовжить боротьбу за нагороди й путівку на Олімпійські ігри в Токіо».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Щоденні відеоблоги, а також прямі включення дивіться на сайті СВN. На порталі SportРепортер, який відновлює свою постійну роботу, читайте текстові звіти й новини. Щотижневі огляди подій - у газеті «Україна-Центр».

«Дякую Сергію Кузьменку, Юрію Гугленку, Андрію Табалову, Олексію Олійнику й Тіграну Хачатряну за можливість висвітлювати Європейські спортивні ігри в Мінську, а також Руслану Згривцю, який уже вдруге поспіль відкриває для мене й для вас жіночий чемпіонат Європи з баскетболу», - додав Юрій Ілючек.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спецпроект «Буенос-Айрес»