На Кіровоградщині керівниця «Укрпошти» привласнювала бюджетні кошти

Перегляди: 1308

Начальника відділення поштового зв’язку «Укрпошта» визнали виною у привласнені бюджетних коштів на загальну суму понад 22 тис. грн.

Про це CBN поінформували в прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Прокурор довів, що обвинувачена привласнювала та розтрачувала чуже майно, яке перебувало у її віданні, та підробила офіційний документ, таким чином заволодівши бюджетними коштами на загальну суму понад 22 тис. грн.

Ульянівський районний суд визнав жінку винною за ч. 1, ч. 3 ст. 191, ч. 1, ч. 3 ст. 358 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати матеріально-відповідальні посади на підприємствах державної сфери власності строком на два роки.

Водночас за наявності кількох обставин, які пом’якшують покарання, та з урахуванням добровільного відшкодування завданого збитку засуджену звільнили від відбування покарання з встановленням випробувального терміну тривалістю два роки.