Олександрійці виграли всеукраїнські змагання «Шкіряний м’яч» (ФОТО)

Перегляди: 1036

У Бердянську завершився фінальний турнір всеукраїнських змагань «Кожаний м’яч - Кубок Coca-Cola» сезону 2018/2019 у віковій категорії гравців U12, повідомили СВN у Кіровоградський обласній федерації футболу.

За перемогу боролися шкільні команди із Кременчука, Новоград-Волинського, Бердянська, Первомайська, Рівного, Красилова, Харкова та Олександрії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після запеклих баталій до «золотого матчу» пробилися учні Олександрійського колегіуму та харківської ЗОШ-51. І саме олександрійці виявилися тут сильнішими – 1:0 – й здобули заслужену перемогу. Найкращим гравцем у складі переможців був визнаний Олександр Ляшенко.

Після завершення фінального матчу відбулася урочиста церемонія нагородження учасників змагань. Усі гравці вісьмох команд-фіналістів отримали пам’ятні подарунки від Асоціації аматорського футболу України, футбольні м’ячі та призи від Української асоціації футболу. Усі команди отримали комплекти ігрової форми. Кращі гравці в кожній з команд та переможці у вправах з елементів техніки гри у футбол були відзначені призами від технічного спонсора фінального турнірі – компанії New Balance.

Особлива подяка титульному спонсору змагань – компанії Coca-Cola, який надає велику допомогу українському «Шкіряному м’ячу – Кубку Coca-Cola».

Відзнаки юним футболістам вручили голова Всеукраїнського оргкомітету змагань Андрій Біба – кращий футболіст СРС 1966-го р., перший віце-президент ААФУ Олександр Каденко, перший заступник голови Запорізької ОФФ Петро Гончарук та секретар Бердянської міської ради Олексій Холод.