Поліція Кіровоградщини отримала обладнання на 80 тисяч євро (ФОТО)

Перегляди: 859

Сьогодні, 19 червня, представники Консультативної місії ЄС у рамках міжнародної технічної допомоги передали обладнання поліції Кіровоградщини на суму 80 тисяч євро.

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Передача обладнання відбулася у рамках співпраці КМЄС в Україні з Національною поліцією та, зокрема, реалізації пілотного проекту з упровадження нових форм і методів роботи «Модель Головного управління Національної поліції», що розпочався у 2018 році.

Поліції Кіровоградщини передали 30 планшетів, алкотестери, мобільні принтери, рефлектори та жилети. Також усі поліцейські відділи та відділення регіону отримали від КМЄС по стаціонарному комп’ютеру та системі енергоживлення (UPS). Це обладнання використовуватиметься для зберігання інформації та обробки відео, відзнятого патрульними.

Управлінню протидії наркозлочинності поліції області передали комплекти тестерів на визначення вмісту наркотичних речовин. Також різноманітне IT-устаткування поліція регіону отримала для розширення спроможностей досудового слідства. А тренінговому центру передали тактичне обладнання (захисне спорядження, обладнання для зменшення шуму, тощо) для забезпечення високої якості проведення тренувань.