У Кропивницькому АТОшників запрошують до сну на вуликах

Перегляди: 1321

В обласному госпіталі для ветеранів війни разом з традиційними фізіотерапевтичними методами лікування вже третій рік проводять нетрадиційну медицину - лікування бджолами.

Як розповіла CBN лікар-фізіотерапевт госпіталю Тетяна Кедик, у реабілітації й лікуванні пацієнтів широко використовуються фізіотерапевтичні методи, куди входить більше десятка процедур - електролікування, світлолікування, магніто-лазерна терапія, ультразвукова терапія тощо. Проте поруч з традиційними використовуються і нетрадиційні.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Поєднання традиційних фізіотерапевтичних методів лікування і нетрадиційних, тобто бджолами, показує високий терапевтичних ефект в лікуванні наших пацієнтів», - зазначила лікар.

В середньому призначають 7-10 процедур, одна триває годину. Ця година сну на вулику дорівнює трьом - чотирьом годинам звичайного.

Апітерапію використовують у госпіталі третій рік поспіль. Щоб її пройти, треба звернутися до центру медико-психологічної реабілітації «КОМПАС» обласного госпіталю для ветеранів війни. Його фахівці підкажуть алгоритм подальших дій.