У міській лікарні Олександрії після скарги пацієнтки почали службове розслідування

Перегляди: 1944

15 червня хірург Олександрійської міської лікарні №1 відмовився робити операцію Світлані Лозовій, яка має захворювання панарицій (гнійне запалення тканин пальця).

Про це вона розповіла CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами жінки, вона просиділа в приймальному відділенні міської лікарні дві години.

«Я звернулася в поліклініку до хірурга, але потрапити до нього можна тільки після прийому терапевта, який приймає після 12:00 (талонів уже не було), і довелося отримувати консультацію в телефонному режимі, в результаті - на вечір температура і жахливий біль», – сказала вона.

Світлана Лозова заявила, що черговий лікар відмовився робити їй операцію.

«Потрапила на санпропускник о 22:40, чекала годину, доки мене огляне хірург, який відмовився надати мені допомогу і сказав, що операційна на стерилізації і нічого робити сьогодні не будуть, – додала жінка. - Мені відмовили в наданні першої медичної допомоги. Лікар зазначив, що є ще приватні заклади лікування. Коли я сказала, що викличу поліцію і в присутності їх ви відмовите в лікуванні, тоді мені запропонували стаціонар, хоча до цього показань до оперативного втручання лікар не вбачав».

«Я відразу звернулася з листом до головного лікаря. Йому направили лист на проведення внутрішнього службового розслідування. Готується також лист на прокуратуру. Головний лікар мене запевнив, що проведуть роботу з медичними працівниками», – зазначила вона.

CBN повідомили, що триває внутрішнє розслідування. Хто саме був черговим хірургом 15 червня, не сказали.