У Кропивницькому діти розповідали про свій майбутній бізнес (ФОТО)

Перегляди: 996

13 компаніївських юніорів приїхали до мідл-офісу ПриватБанку в Кропивницькому, аби захистити власні стартапи та отримати сертифікати про успішне закінчення Бізнес-Школи ЮніорБанку.

Про це CBN поінформували в прес-службі ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Діти самі запропонували поїхати до Кропивницького і показати топ-менеджерам Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, що отримати знання з фінансової грамоти можна й у невеличкому селищі. Головне, що Бізнес-Школа ЮніорБанку працює у всіх куточках України і чекає на всіх діток, хто має в житті мету, хоче стати лідером, особистістю», – розповіла керівник відділення «Компаніївське» Кіровоградської філії ПриватБанку Катерина Кондрашова

Майбутні бізнесмени готувалися до захисту. Вони чи не вперше задумалися про те, що можна власноруч створити власну справу, і більш того - це не дитячі фантазії, а чіткі розрахунки капіталовкладень, виправданості та прогнозовані доходи.

«Мій стартап - відкриття власної піцерії. Це буде справжня італійська піца з доставкою додому. А замовити її можна буде по вайберу і навіть вказати час доставки. От зробиш замовлення, а через 15 хвилин вже насолоджуєшся. Уявіть, у нас у Компаніївці лише одна піцерія, а працює вона лише до 16:00. Коли ж то смакувати ту піцу?» - зазначив компаніївський юніор Костянтин Благодир.

Софія Годованюк, яка займається гімнастикою, запропонувала відкрити власний магазин спортивного обладнання та одягу.

«Для кожного спортсмена дуже важливо мати якісний одяг, тому в мене будуть лише якісні товари для спорту», – пояснила вона.

«Захист пройшов чудово, на високому рівні. Діти підійшли дуже відповідально до створення власних проектів, більшість з яких можна вже просто відсьогодні починати реалізовувати. Ми запросили всіх відвідати квест-кімнату, провели екскурсію банком. Ось уже маємо й охочих працювати у найтехнологічнішому банку України», – сказала керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку Вікторія Подкладенко.

«Дуже сподобалася екскурсія, я навіть не уявляла, як виглядає кол-центр, і що у квест-кімнаті хоч і складно, але дуже класно», - поділилася враженнями Софійка.

З початку року майже 200 юніорів Кіровоградщини захистили власні стартапи та отримали дипломи про закінчення Бізнес-Школи ЮніорБанку.