У Кропивницькому на місці барахолки може з'явитись «Макдональдс»

Перегляди: 5417

Одним з варіантів зникнення блошиного ринку в парку Слави у Кропивницькому є розміщення там «Макдональдсу».

Про це йшла мова на сьогоднішньому засіданні робочої групи з інтегрованого розвитку міста за участі заступника міського голови Андрія Паливоди, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Періодичні рейди представників управління торгівлі разом з поліцією результатів не дають. Люди збирають свої речі, а потім знову повертаються.

В департаменті економіки вихід бачать у співпраці з американською корпорацією, хоча багато років поспіль лише отримують звідти листи про зацікавленість та готовність до співпраці.

У «Макдональдса» є вимога, яку раніше міська влада не могла виконати, - будівництво біля закладу спеціального заїзду для автомобілів для «МакДрайву». Якщо у корпорації пристануть на пропозицію департаменту економіки, цю вимогу буде виконано.

 

Розташування ресторану швидкого харчування у парку Слави задовольнить запит кропивничан саме на послуги «Макдональдсу», і барахолка в центрі міста зникне сама по собі.