Яриніч подав документи до ЦВК

Перегляди: 2061

Народний депутат від БПП Костянтин Яриніч подав документи до Центральної виборчої комісії як кандидат у народні депутати на дочасних виборах до Верховної Ради.

Про це він повідомив кореспонденту CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Яриніча, документи вже подані, після процедури розгляду та реєстрації розпочнеться передвиборча кампанія.

«Вона буде складатися, насамперед, зі спілкування з людьми, – зазначив він. – Я п’ять попередніх років був народним депутатом, суміщав цю посаду з роботою лікарем і під час цього періоду мав чудову можливість почути людей, про їхні проблеми. На відміну від багатьох народних депутатів я подав багато законотворчих ініціатив, маю перелік реальних справ. Я пишаюся тим, що мені не соромно дивитися людям в очі. Я завжди був і є відкритим до діалогу та спілкування. До речі, запрошую всіх охочих до зустрічі під час особистого прийому громадян, який відбудеться в суботу, 22 червня, з дев’ятої години ранку в громадській приймальні за адресою вулиця Велика Перспективна, 3/5, у Кропивницькому».

Нагадаємо, народний депутат від БПП Костянтин Яриніч балотуватиметься на дочасних виборах до Верховної Ради як самовисуванець.

Парламентські вибори відбудуться 21 липня.