ФК «Олександрія» підсилився та визначився із спаринг-партнерами у Нідерландах (ФОТО)

Перегляди: 994

Футбольний клуб «Олександрія» повідомив про підписання контрактів із трьома виконавцями - Денисом Мірошніченком, Денисом Безбородько та Максимом Третьяковим, повідомляє кореспондент CBN.

Двадцятичотирьохрічний півзахисник Денис Мірошніченко, контракт з яким укладений на рік, є вихованцем «Кривбаса». Входив до збірних України U-18, U-19, U-21. Із літа 2013 року виступав за «Карпати». Денис зіграв у зелено-білій футболці 143 матчі, в яких забив три голи і віддав п’ять результативних передач.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Півзахисник Максим Третьяков, якому 23 роки, є випускником футбольної академії «Дніпра». З 2015 по 2019 роки виступав за юнацькі та молодіжну збірну України. У молодіжному складі «Дніпра» грав із 2012 по 2016 рік. В сезоні 2015/2016 перейшов на правах оренди до ФК «Металіст». У 2016-2018-х виступав за ФК «Чорноморець». У 2018 році став гравцем ФК ДАК (Словакія).

Двадцятип’ятирічний нападник Денис Безбородько, угоду з яким ФК «Олександрія» уклав на два роки, перші футбольні кроки робив у чернігівській «Десні». Закінчив Академію донецького «Шахтаря». Грав у командах «Іллічівець», «Зоря», в складі якої дебютував в елітному дивізіоні й Лізі Європи, зігравши проти «Манчестер Юнайтед» на груповій стадії. Потім Денис повернувся до чернігівської «Десни», де провів два сезони й відгукнувся на пропозицію «Олександрії».

В серйозних випробуваннях новачків перевірять уже найближшим часом у Нідерландах, де команда Володимира Шарана буде проводити передстартовий навчально–тренувальний збір й зіграє п’ять матчів.

26 червня першим суперником «Олександрії» стане команда ФК «Юрдінген» із Німеччини. 28 червня олександрійці зустрічаються з бельгійським «Андерлехтом». 29 червня запланована товариська зустріч із «АЗ Алкмар» (Нідерланди). Суперник у четвертому поєдинку, запланованому на 3 липня, уточнюється. Серія спарингів завершиться 6 липня грою проти бельгійського «Стандарда».

[caption id="attachment_40620" align="aligncenter" width="640"] Максим Третьяков[/caption]

[caption id="attachment_40621" align="aligncenter" width="640"] Денис Безбородько[/caption]

[caption id="attachment_40622" align="aligncenter" width="640"] Денис Мірошніченко[/caption]