На Кіровоградщині проситься на волю підозрюваний у смертельному ДТП

Перегляди: 956

Колегія суддів Кропивницького апеляційного суду залишила без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту чоловіка, якого підозрюють у смертельному ДТП, та залишила тримати його під вартою.

Про це CBN поінформували в прес-службі Кропивницького апеляційного суду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловік підозрюється у тому, що він, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила дорожнього руху, спричинив ДТП наїхавши на жінку, яка рухалася тротуаром біля зупинки громадського транспорту. Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні.

Сторона захисту підозрюваного звернулася з апеляційною скаргою на ухвалу слідчого судді, просила обрати йому запобіжний захід не пов'язаний з триманням під вартою, а саме домашній арешт, вказуючи на міцні соціальні зв’язки підозрюваного, наявність постійного місця проживання, роботи, сім`ї та малолітньої дитини на його утриманні.

Прокурор зазначив, що підозрюваний з місця пригоди зник, в подальшому повернувся, однак оцінивши наслідки своїх дій, знову залишив місце ДТП, не викликавши відповідні служби, що свідчить про намагання уникнути кримінальної відповідальності.

За результатами розгляду апеляційний суд постановив апеляційну скаргу сторони захисту залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді залишити без змін

Підозрюваного утримуватимуть під вартою до 16:00 4 серпня 2019 року.