Кропивничан запрошують долучитися до будiвництва паркану довкола притулку для тварин

Перегляди: 1036

Мiстян закликають долучитися до будiвництва паркану навколо притулку для собак громадської органiзацiї «Щасливий пес».

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Два мiсяцi тому я долучився до челенджу «#ощасливПса» i передав головi громадської органiзацiї "Щасливий пес" сертифiкат на суму 25 тисяч гривень для зведення паркану навколо притулку для безхатнiх тварин, - вiдзначив секретар мiської ради Андрiй Табалов. - Дуже приємно, що пiсля мого заклику знайшлось чимало небайдужих людей, якi пiдтримали нашу iнiцiативу i вiдгукнулись на прохання волонтерiв про допомогу. Необхiдна сума коштiв була зiбрана, усi матерiали закупленi, i на сьогоднi вже майже половина паркану збудована. Але все одно справа рухається дуже повiльно. Цiєї недiлi, 23 червня, я разом iз друзями долучуся до будiвництва паркану на територiї притулку для тварин ГО "Щасливий пес". Приходьте на 16:00, роботи вистачить усiм».

Контактний телефон для тих, хто має намiр пiдтримати акцiю: 0661984542. Тим, хто добиратиметься громадським транспортом, необхiдно скористатися автобусом маршруту № 274: зупинка за вимогою «Очиснi споруди».