Кропивницький готується до нового опалювального сезону

Перегляди: 1099

Кропивницький готується до осiнньо - зимового перiоду господарювання.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для вчасного входження у наступний опалювальний сезон, забезпечення сталої роботи мiського господарства пiдприємства комунальної сфери обласного центру заздалегiдь розпочали пiдготовку до роботи в осiнньо-зимовий перiод.

Фахiвцi КП «Теплоенергетик» виконують капiтальний та поточний ремонти мереж, теплових пунктiв. По тепловому господарству вже здiйснили пiдготовку 49,9 кiлометрiв теплових мереж, що становить 30 % комунiкацiй, замiну 0,144 кiлометра труб теплових мереж (3 %), пiдготовку двох центральних теплових пунктiв (12 %). Виконують плановi ремонтнi роботи електросилового обладнання, запiрної арматури, фiльтрiв на станцiї хiмводопiдготовки, насосного обладнання, випробування обладнання.

Станом на середину червня виконали поточний ремонт покрiвлi на 91 будинку (41% вiд запланованого), вiдремонтували 81 одиницю систем холодного водопостачання, (або 31%), 21 електрощитову (або 11 %), 100 одиниць систем теплопостачання ( це 36 %)

Пiд час пiдготовки житлових будинкiв до опалювального сезону житлово-комунальнi пiдприємства здiйснюють роботи з обстеження димових та вентиляцiйних каналiв, їх оголовкiв та герметизацiї iнженерних вводiв, вживають необхiднi заходи щодо приведення їх до належного технiчного стану.

Спецiалiсти КП «УНIВЕРСАЛ 2005» також розпочали пiдготовку спецiалiзованої технiки до осiнньо-зимового перiоду експлуатацiї. Пiдприємство вже заготовило 2600 тонн вiдсiву та 35 тонн солi.