Кандидат в нардепи Лучков зустрівся із представниками РДА та виборцями на Кіровоградщині (ФОТО)

Перегляди: 4224

На цьому тижні, 20 червня, кандидат у народні депутати України від 100 округу Євгеній Петрович Лучков зустрівся із представниками районноï адмiнiстрацiï та виборцями Помічної. Зустріч проходила навпроти будівлі міської ради. На ній обговорили гострі питання та потреби містян, серед яких узгодження розташування майбутнього дитячого та спортивного майданчиків.

Також нещодавно громада та адміністрація міста Помічна звернулися до Євгенія Лучкова з проханням надати важку техніку та робітників для виконання земельно-підготовчих робіт на місці зруйнованого хлібозаводу, оскільки містяни прийняли рішення збудувати тут храм. Підприємець відгукнувся на прохання і надав усе необхідне.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Євгеній Лучков не байдужий і до молоді Помічної, тому знайшов час також відвідати майбутній спортивний зал для юнаків та малечі, який він реконструює спільними зусиллями із ветеранами АТО міста.

Підприємець постійно підтримує соціально важливі громадські проекти не тільки фінансово, а й залучає своїх спеціалістів до проектів і забезпечує спеціалізованими машинами процес будівництва.

Меценат і раніше постійно долучався до громадських проектів з благоустрою міста Помічна, як от: встановлення камер «Безпечного міста», заміна трубопроводу питної води, реконструкція дитячої спортивної школи, прикрашання парку міста зеленими насадженнями, відновлення плитки на головній площі. А минулої весни за його підтримки встановили меморіал воїнам АТО на Алеї Слави міста Помічна.

Тому серед тих, хто прийшов на зустріч з кандидатом в народні депутати від 100-го округу Євгенієм Лучковим, було й багато тих, хто хотів подякувати особисто кандидату за його допомогу, серед них були й військові Помічної.

Помічник міського голови Артем Щербатюк від імені жителів міста також висловив подяку Євгенію Лучкову за увагу до потреб міста, за підтримку у вирішенні як господарських питань, так і розвитку культурного та спортивного життя міста.

За його ініціативи в Кропивницькому районі відбудеться серія спортивно-розважальних заходів для дорослих «Ігри патріотів». Місто Помічна відкриває марафон 28 червня о 17:00, у наступні дні змагання пройдуть в Добровеличківці, Новоукраїнці, Компаніївці, Бобринці, селищі Новому. Завершиться марафон у Кропивницькому 4 липня.