У Кропивницькому презентують проект, який реалізують коштом Українського культурного фонду

Перегляди: 1697

В обласному центрі на площі перед міською радою презентують проект «Діджиталізація пам’яток культурної спадщини в рамках історико-культурної смарт-дестинації «Кроп-спадщина» завтра, 25 червня.

Реалізують його за грантові кошти Українського культурного фонду Міністерства культури України, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Початок заходу - о 20:00.

Нагадаємо, управління містобудування та архітектури міської ради Кропивницького виграло грант від Українського культурного фонду на суму 472 тисячі гривень на реалізацію проекту.

У рамках проекту в місті планують встановити 30 табличок українською й англійською мовами з QR-кодуванням інформації про пам'ятки культурної спадщини. Також розробити двомовний аудіогід, який працюватиме на телефонах, та інтерактивний електронний каталог на сайті міської ради з фотографіями й інформацією про пам'ятки.

Нагадаємо, управлiння мiстобудування та архiтектури мiської ради Кропивницького виграло грант вiд Українського культурного фонду на суму 472 тисячi гривень на реалiзацiю проекту «Дiджиталiзацiя пам’яток культурної спадщини в рамках iсторико-культурної смарт-дестинацiї «Кроп-спадщина».