У Кропивницькому затримали податківця за продаж конфіденційної інформації про АТОшників (ФОТО)

Перегляди: 2377

Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичних хабарах начальника відділу обслуговування платників податків та надання адміністративних послуг одного з підрозділів податкової інспекції Головного управління ДФС в Кіровоградській області.

Про це CBN повідомили у прес-групі УСБУ в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Оперативники встановили, що посадовець за різні суми неправомірної вигоди продавав інформацію з закритих баз даних щодо військовослужбовців, зокрема учасників АТО. Також зловмисник збував відомості про підрядників, які проводять ремонтні роботи на територіях військових частин у регіоні.

Співробітники СБУ задокументували кілька фактів протиправної діяльності податківця.

Правоохоронці затримали посадовця на вулиці неподалік робочого місця після одержання чергової суми хабара та передачі флеш-носія з конфіденційною інформацією.

У межах відкритого кримінального провадження вирішується питання щодо повідомлення фігуранту провадження про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу.

Затримання зловмисника проводилось спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованим у Миколаєві.

Тривають невідкладні слідчі дії.