Випускники інженерного коледжу з Кропивницького захищають дипломи на «Радії» (ФОТО)

Перегляди: 2260

У Кропивницькому випускники Інженерного коледжу ЦНТУ сьогодні, 24 червня, захищали дипломи, передає кореспондент CBN.

Унікальність цього захисту була в тому, що він проходив не в стінах альма-матер, а на заводі «Радій» і приймали його, крім педагогів, науковці-практики.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дипломи за напрямком «Прикладна механіка» і спеціалізацією «Обслуговування верстатів з числовим програмним управлінням» захистили вісім студентів.

За словами директора Кіровоградського інженерного коледжу Миколи Сторожука, для навчального закладу подібна співпраця із заводом стала нормою. «Шостий рік поспіль наші студенти проходять практику на "Радії" та захищають тут дипломні роботи. Багато з них потім йдуть сюди працювати», - зазначив він.

«Ми дуже тісно співпрацюємо з коледжем. Багато випускників, у яких я приймав іспити, зараз у нас працюють конструкторами, технологами. У даний час близько тисячі чоловік. Треба віддати належне коледжу - фахівці отримують дуже гарну базову освіту. Перший час ми їх використовуємо як наладчиків верстатів з ЧПУ, а далі як інженерів, конструкторів і технологів», - розповів заступник директора заводу кермової гідромеханіки, що входить до складу НВП «Радій», Віктор Ліпкін.