У Благовіщенському ремонтують аварійний міст (ФОТО)

Перегляди: 1776

У Благовіщенському розпочали ремонт аварійного мосту через річку Синиця, який сполучає східну і західну частини міста.

Хід робіт проінспектував в. о. голови облдержадміністрації Сергій Коваленко сьогодні, 25 червня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Через цей міст проходить дорога загального користування місцевого значення "Тальне - Кам’янече - Нерубайка - Голованівськ - Ульянівка", – розповів тамтешній міський голова Віталій Довгополий. - Він сполучає дві частини міста, але зараз рух перекрито і містянам доводиться об’їжджати через Йосипівку. Ми провели роботу на випередження техногенної катастрофи. Тому що міст уже давно в аварійному стані, почало руйнуватися дорожнє покриття. Замовили проект реконструкції. Він коштує майже два бюджети міста. Самі профінансувати ці роботи ми не можемо».

Роботи виконують за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

«Плануємо відновити дамбу, а по ній дорожнє покриття, щоб сполучити дві частини міста. Проект коштував 1,5 мільйона гривень, не враховуючи коштів на додаткові витрати. Відкрити рух заплановано у третьому кварталі», – сказав Сергій Коваленко.

Фотогалерея