У Голованівську відкрили майданчик для міні-футболу (ФОТО)

Перегляди: 2165

У Голованівську на районному стадіоні «Колос» відкрили спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям сьогодні, 25 червня.

Збудували його в рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» за кошти державного бюджету та бюджету Голованівської селищної ради, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Усього на будівництво пішло півтора мільйона гривень. Це вже 21-й спортмайданчик в області у рамках такої програми.

«Раніше ми тренувалися на старому полі. Там було багато ямок, і через те м'яч не завжди котився рівно. Я радий, що нам збудували це поле, і ми тренуємось без проблем, м'яч рівно котиться, не стрибає», - розповів воротар дитячо-юнацької футбольної команди «Голованівськ» Сергій Штука.

На будівництво майданчика з державного і селищного бюджету виділили по 750 тисяч гривень. Також вручили сертифікат на 20 тисяч гривень на придбання нової форми для футбольної команди «Голованівськ».

«Для Голованівська це дійсно знаменна подія. Тому що дітки чекали цього з нетерпінням дня дуже давно, адже їздили в інші райони і грали на гарних полях. Тому ми з великою радістю і задоволенням відкриваємо цей майданчик. Обласна, районна, селищна ради - ми разом зробили такий потужний крок у розвиток спортивної інфраструктури. У наших планах відремонтувати ще й районний стадіон», - сказав голова райдержадміністрації Олег Голімбієвський.

Загалом на Кіровоградщині у рамках державної програми функціонуватимуть 23 поля для міні-футболу.

«Торік почали працювати 12 спортмайданчиків, цього року вже відкрили дев’ять, - зазначив в. о. голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. - На черзі - відкриття ще двох майданчиків - у Кропивницькому і Малій Висці. Таким чином ми завершуємо програму будівництва 23 майданчиків.

Попереду у нас наступна програма, яка реалізується через Міносвіти. Ми подали 12 проектів, які надійшли з територій для розвитку спортивної інфраструктури навчальних закладів. Чекаємо тепер рішення.

Також у цьому році ми очікуємо на реалізацію програми через Міністерство молоді й спорту. Це будівництво мультифункціональних спортивних майданчиків для чотирьох видів спорту. Діти повинні по максимуму проводити свій час у комфортних умовах, як от на такому майданчику».