У Кропивницькому показали витинанки студентів (ФОТО)

Перегляди: 3021

Сьогодні, 25 червня, в музеї Осмьоркіна відкрили виставку творчих робіт студентів Центральноукраїнського державного педагогічного університету (ЦДПУ) ім. Винниченка, передає кореспондент CBN.

Виставка має назву «Витинанкою про ВСЕ». Її відкрили в рамках музейного молодіжного арт-проекту «Нова генерація» до Дня молоді.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Всього на виставці майбутні вчителі образотворчого мистецтва та реставратори декоративно-прикладного мистецтва презентували понад 60 робіт в техніці витинанки. Їх виконали студенти другого та третього курсу протягом 2018 - 2019 років.

Тематика виставки була «За мотивами творів Володимира Винниченка», «Архітектурна спадщина Єлисаветграда», «Збереження флори та фауни», «Польська витинанка», «Дерево життя», «Янголи-охоронці».

«Витинанка – поширений вид мистецтва і традиційний. Витинанкою можна сказати абсолютно про все», – зазначила куратор виставки, викладач прикладного мистецтва в ЦДПУ Лариса Гарбузенко.