У Кропивницькому презентували проект «Книги як ліки» (ФОТО)

Перегляди: 1012

Сьогодні, 25 червня, у Кіровоградській міській лікарні «Добруджа» Міжнародний благодійний фонд «Дивожиття» представив першу книжкову зону, передає кореспондент CBN.

Проект має назву «Книги як ліки». Його фінансово підтримала Британська Рада в рамках програми «Активні громадяни» та партнерства Агенції сталого розвитку «Хмарочос».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Організатори кажуть, що мета проекту - створення книжкових зон у лікувальних, реабілітаційних закладах Кіровоградщини, та аби маленькі пацієнти відволіклися від постійних процедур, ін’єкцій і лікувальних стін.

«У рамках проекту передбачено відкриття двох таких книжкових зон. Сьогодні ми відкрили першу. Де буде друга зона, ми ще не визначилися», – зазначила директор Міжнародного благодійного фонду «Дивожиття» Вікторія Семененко.

Всього закупили 35 книжок за п’ять тисяч гривень. За словами організаторів, всі, хто бажає поповнити книжкову поличку, можуть принести книги в саму лікарню або звернутися до Вікторії Семененко.