На Кіровоградщині пожежники врятували чоловіка (ФОТО)

Перегляди: 986

Учора, 28 червня, о 22:09 Службу порятунку «101» повідомили про пожежу на вулиці Козакова у Смоліно Маловисківського району.

Як повідомили CBN у прес-службі ДСНС України у Кіровоградській області, на місце події негайно виїхав пожежно-рятувальний підрозділ. Горіла квартира на 8-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Пожежникам вдалося врятувати 45-річного чоловіка. З симптомами отруєння чадним газом його госпіталізували до Маловисківської ЦРЛ. За півгодини займання ліквідували. Що сталося – встановлюють фахівці.

Крім того, минулої доби о шостій вечора пожежно-рятувальний підрозділ приборкав  займання домашніх речей на балконі на 2-му поверху чотирьохповерхового житлового будинку по вулиці Незалежності Побузького Голованівського району.

О 23:00 пожежники ліквідували загоряння бойлера «Атлант» та внутрішньої дерев’яної обшивки стін в літній кухні у жителів села Йосипівка Благовіщенського району.

Вже 29 червня о 02:22 стало відомо про пожежу по вулиці Автолюбителів в обласному центрі. Там, на території гаражного кооперативу загорівся автомобіль «Таврія», вогонь знищив старі домашні речі, а також покрівлю п’яти гаражів. Пожежу гасили майже півтори години більше 20 пожежників.