«Олександрія» здолала «Андерлехт»

Перегляди: 1150

ФК «Олександрія» в Нідерландах продовжує свій перший навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до нового сезону.

В Голландії олександрійці зіграли вже два поєдинки – повідомили СВN у прес-службі ФК «Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В першій зустрічі підопічні Володимира Шарана несподівано поступилися представнику третьої німецької ліги – «Юрдінгену». Після швидких голів на початку матчу Олексія Довгого та Дениса Безбородька наші земляки відверто розслабилися. Це призвело до того, що суперники не тільки відігралися, але й забили ще двічі. І тільки наприкінці матчу рахунок скоротив Максим Задерака – 3:4.

У другому матчі підопічні Володимира Шарана переграли один із найтитулованіших клубів Бельгії – «Андерлехт» . Гра проходила на базі бельгійського клубу біля Брюселя. На початку матчі більш активнішими були господарі. Бельгійці заробили та реалізували пенальті в ворота Юрія Паньківа. Після цього олександрійці заграли активніше й мали шанси зрівняти рахунок Кирило Ковалець і Артем Сітало. Але забити не вдалося. Та все ж, наприкінці першого тайму, той таки Ковалець відзначився після швидкої контратаки – 1:1.

На початку другого тайму після удару гравця «Андерлехта» ворота олександрійців врятувала стійка. Згодом бельгійці отримали право на друге пенальті. Цього разу свою команду врятував Олег Білик. А в середині другого тайму переможний гол забив Денис Мирошниченко – 1:2.

«Олександрія», 1-й тайм: Юрій Паньків, потенційний новачок, Гліб Бухал, Владислав Бабогло, Валерій Лучкевич, Дмитро Гречишкін, Євген Банада, Кирило Ковалець, Артем Сітало, Максим Задерака, Євген Протасов.

2-й тайм: Олег Білик, Тимур Стецьков, Кирило Прокопчук, Денис Мірошніченко, Павло Пашаєв, Олексій Довгий, Андрій Запорожан, Дмитро Шастал (Богдан Литвяк, 76'), Денис Устименко, Максим Третьяков, Денис Безбородько.

Сьогодні суперником ФК «Олександрії» стане дворазовий чемпіон Голландії та чотириразовий володар національного Кубка - «АЗ Алкмаар»