У Кропивницькому відзначили День молоді

Перегляди: 1629

На площі перед будівлею міської ради Кропивницького вчора, 29 червня, відбулося свято з нагоди Дня молоді, повідомляє кореспондент CBN.

Перед містянами виступили учасники шкіл брейк-дансу «Стелс» та «Mix of steps».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Міський  голова Андрій Райкович привітав молодь зі святом та вручив нагороди лауреатам міського конкурсу «Молода людина року», який проводиться четвертий рік поспіль.

Переможцем в номінації «Молодий захисник України» став командир групи І загону спеціального призначення третього полку імені Князя Святослава Хороброго, молодший лейтенант Збройних Сил України Олег Візіренко.

За особисту мужність та високий духовний і фізичний потенціал диплом міського конкурсу «Молода людина року» в номінації «Сила духу» отримала вихованка відділення «Інваспорт» дитячо-юнацької спортивної школи №1 Дар’я Тарасенко.

Дипломом конкурсу в номінації «Молодий науковець року» відзначили викладача Кропивницького інженерного коледжу, кандидата педагогічних наук Галину Горохову. Дипломом в номінації «Молодий працівник промислової галузі» був удостоєний слюсар з механоскладальних робіт продуктової команди акціонерного товариства «Ельворті» Андрій Кедік.

Молодим підприємцем року стала керівниця кафе «Їжак» Вікторія Краснова, а відкриттям року в області фізичної культури і спорту - спортсмен відділення волейболу дитячо-юнацької спортивної школи №3 Ігор Свиридов.

За вагомі досягнення і пропаганду хореографічного мистецтва в місті, активну творчу діяльність дипломом міського конкурсу «Молода людина року» в номінації «Відкриття року в області культури і мистецтва» відзначили керівницю зразкового колективу студії хореографічного мистецтва «Аеліта» Олександру Ткаченко. Ще один диплом міського конкурсу за вагомі досягнення і пропаганду музичного мистецтва, активну концертну діяльність міський голова вручив солістці міського професійного духового оркестру Анастасії Безай.

Святковий вечір продовжили знам'янський гурт «Місто доріг» та гурт із Миколаєва «Bad sister».