Кропивницькі курсанти відвідали найвідоміший авіакосмічний салон (ФОТО)

Перегляди: 1541

До Кропивницького повернулися курсанти ЛА НАУ, які побували на 53-му міжнародному аерокосмічному салоні «Ле-Бурже-2019», передає кореспондент CBN.

Змогу відвідати один з найвідоміших авіасалонів вони отримали як переможці всеукраїнського студентського конкурсу «Авіатор». У ньому взяли участь 8500 студентів з 50 технічних та авіаційних вищих навчальних закладів. До сотні найкращих, які пройшли чотири етапи відбору, потрапили 11 курсантів Льотної академії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У Франції вони не тільки відвідали «Ле-Бурже», де побачили новинки авіакосмічної галузі, поспілкувалися з фахівцями, спостерігали за показами вищого пілотажу, а ще й побували з екскурсіями у Парижі та «Діснейленді».

Як зізналася бакалавр факультету менеджменту туристичної індустрії Дарина Грачова, після відвідин «Ле-Бурже» вона вирішила по закінченні академії спочатку попрацювати бортпровідницею, а вже потім зайнятися туристичним бізнесом.

За словами заступника декана з виховної роботи ЛА НАУ Володимира Мажарова, спілкування на аівасалоні з представниками українського підприємства «Антонов» дуже зацікавило курсантів як можливе місце майбутнього працевлаштування.

Фото Дарини Грачової та Володимира Мажарова