У Піщаному Броді вперше від початку російсько-української війни відзначили День молоді (ФОТО)

Перегляди: 2885

У селі Піщаний Брід Добровеличківського району відсвяткували День молоді у неділю, 30 червня.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Масштабні гуляння влаштували вперше за кілька років. Раніше організацію масових заходів призупинили на знак солідарності з військовими. Нині всі бійці повернулися додому, тож захід влаштували гучним.

«На сьогоднішній день усі наші мобілізовані хлопці повернулися – їх 57. Тому виникла потреба відновити це свято», – пояснив голова Піщанобрідської громади Сергій Мар’янов.

На сільський стадіон гості почали сходитися ще за годину до заходу. Тут на них чекали ярмарок народних умільців, фестиваль вуличної їжі, атракціони, батути і дартс. Для дітей працювала окрема зона розваг.

На організацію концерту не залучали бюджетних коштів. Допомогли місцеві фермери і приватні підприємці.

Громада молода, їй лише півроку, але вже має свої досягнення. Її очільник каже, що молодь тут активна, а тому влада створює для неї всі умови, аби та залишалася в селі. Облаштували вай-фай зону, зробили ремонт в будинку культури, в селі немає жодної неосвітленої вулиці.

«Наша молодь активна, працьовита, талановита, бере участь в усіх заходах, небайдужа до своєї території», – додав очільник громади.

До вечора на сільському стадіоні зібралося більше тисячі людей. Спочатку їх розважали місцеві артисти. Найбільше чекали хедлайнера свята – кавер-гурт «Веселі стаканчики». Вони приїхали з програмою для всіх поколінь – хітами усіх дискотек.

«Молодь ніде не відрізняється, всюди однакова. Але сільський народ трохи простіший, ближчий до душі, до серця», – поділився керівник гурту Василь Зайчук.

«Веселі стаканчики» виступали кілька годин. Виконали більше двох десятків пісень.

Завершили День молоді кількахвилинним святковим салютом. Люди розійшлися зі стадіону після опівночі.