Лікар-нардеп Яриніч: кандидатам слід здати аналізи й не бігати по партіях (ВІДЕО)

Перегляди: 1698

Народний депутат, кандидат у народні депутати Костянтин Яриніч (99 округ, самовисуванець) закликав своїх колег-кандидатів здати аналізи в нарколога та зобов’язатися не змінювати партійної приналежності у разі перемоги на виборах.

Відеозвернення він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні я в Києві, у нашому парламенті, і чув, що в Кропивницькому з’явився Меморандум про чесні вибори, - сказав Яриніч. - Я цілком підтримую цю ідею, однак переконаний, що Меморандум має бути чесним. Як діючий законодавець ставлю вимогу включити до Меморандуму дві речі. Перше: кожен кандидат погоджується, за новою українською традицією, яка була започаткована президентом Зеленським, здати аналізи у нарколога. І друге: кожен кандидат у народні депутати зобов’язаний ніколи не змінювати своєї партійної приналежності. Як бачите, у залі небагато зібралося моїх колег-депутатів, тож Рада працювати не може й не хоче, тому я скоро повертаюся до вас і ми будемо підписувати Меморандум про справедливі вибори».

https://www.facebook.com/yarinichkv/videos/2356474721267050/

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбудуться парламентські вибори.

Перед другим туром президентських виборів-2019 тодішні кандидати на посаду глави держави Володимир Зеленський і Петро Порошенко здавали аналізи у нарколога.