На ремонт мосту в Устинiвському районi потрiбно близько восьми мiльйонiв гривень (ФОТО)

Перегляди: 2134

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Щоб вiдремонтувати мiст мiж селами Мальчевське i Докучаєве Устинiвського району, який мiсяць тому зруйнувався пiд час зливи, потрiбно близько восьми мiльйонiв гривень.

Про це повiдомила голова райдержадмiнiстрацiї Ольга Анiсiмова-Шило, передає кореспондент CBN.

«Була сильна злива i вода вийшла з берегiв. Течiя зруйнувала дорогу, розмила землю. Дiлянка цiєї дороги належить Службi автомобiльних дорiг в областi, ремонт повинен здiйснюватися за державнi кошти. У нас частково є кошти на ремонт дорiг села Сонцеве, плануємо перенаправити їх на ремонт цього мосту, але це лише пiвтора мiльйона гривень. А загалом на вiдновлення потрiбно близько восьми мiльйонiв гривень. Наразi Служба автомобiльних дорiг готує тендери, чекаємо їхнього рiшення i початку ремонтних робiт. Ведемо перемовини iз мiсцевими товаровиробниками, сiльрадою, бо дорога мiсцевого значення. Але у сiльради дуже обмежений бюджет», - зазначила Ольга Анiсiмова-Шило.

На перiод ремонту мiст об'їжджають ґрунтовою дорогою. Її планують засипати, аби полегшити проїзд.

Нагадаємо, на Кiровоградщинi через негоду дiти не могли дiстатися на ЗНО. Рятувальники допомогли учням школи з села Докучаєве подолати ускладнену дiлянку дороги.