В. о. ректора ДНМУ: Нестеров не має жодного стосунку до медуніверситету, але має судимість (доповнено)

Перегляди: 3936

Кандидат-самовисуванець у народні депутати в 99 виборчому окрузі (Кропивницький) Сергій Нестеров не працює помічником ректора Донецького національного медичного університету (ДНМУ), як це вказано в його офіційній біографії.

Про це CBN заявив в. о. ректора ДНМУ Анатолій Сустретов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Скрін з сайту ЦВК[/caption]

«У мене всі документи є, навіть щодо судимості, яка досі не знята. Я не знаю, як ЦВК перевіряє судимість-несудимість, але в нього є адміністративна, яка "висить". До того ж, він не працює помічником ректора, здається, з березня місяця. І він сам під цим наказом поставив підпис», - сказав він.

Сергій Нестеров заперечив заяву Анатолія Сустретова.

«Був наказ про моє звільнення, незаконний. Він оскаржується в суді зараз, - зазначив він. - Це триває не перший день. Сустретов - тимчасово виконуючий обов’язки, він не має права звільняти. Сьогодні ректор Кондратенко вийшов на роботу і знову мене поновить на посаді. З березня мене то звільняють, то відсторонюють, то назад повертають. Як тільки ректор виходить на роботу, зразу ж мене поновлює. Але я вже стомився від цього, тому справа нині розглядається в суді».

Нестеров також заявив, що не має судимості: «Це стверджує пан Сустретов? Хай надасть докази. Я готовий подати на нього до суду».

Нагадаємо, Центральна виборча комісія зареєструвала 78 мажоритарників у Кіровоградській області.

Вибори до Верховної Ради відбудуться 21 липня.


Близько 15:00 до редакції CBN зателефонував Анатолій Сустретов і повідомив, що інформація про судимість Сергія Нестерова - помилкова. «Наші юристи підняли документи, щоб ще раз перевірити, і з'ясувалося, що судимість була у однофамільця Сергія Нестерова», - сказав він.