В Устинівському районі активно готуються до нового навчального року (ФОТО)

Перегляди: 1721

У школах Устинівського району активно готуються до 2019-2020 навчального року.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Наразі в умовах підготовки до нової української школи вже закупили і доставили у школи 135 парт для першокласників, провели поточні ремонти у класах, закуповуємо комп'ютерне обладнання. Вже в усіх навчальних закладах району є ноутбуки для вчителів першого класу. До кінця липня плануємо вирішити питання з дидактичним матеріалом, - розповіла начальник відділу освіти, молоді та спорту Устинівської районної державної адміністрації Людмила Колісник. - Також ремонтуємо шкільні автобуси, продовжуємо здійснювати протипожежні заходи. Проводимо тендери на закупівлі твердого палива, щоб вчасно ввійти в опалювальний сезон».

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко відзначив, що якість освіти в Устинівському районі значно покращилася.

«В Устинівському районі створена нова система освіти, яка дозволила з останньої п'ятірки з 38 територій, які зараз оцінюються, піднятися на 23 місце. Створення навчально-виховних об'єднань дозволило створити школу повного дня, створити позашкільну ланку освіти і Устинівський район знаходиться на дев’ятому місці з 38-ми з охоплення дітей позашкільною освітою», - сказав він.