Кропивничани у складі збірної України з бейсболу розгромили фінів

Перегляди: 1175

У Словаччині продовжується чемпіонат Європи з бейсболу в дивізіоні В.

Збірна України, більшість якої складають бейсболісти з Кропивницького, в першому турі перемогли Польщу – 11:1, повідомили CBN у прес-службі обласної федерації бейсболу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У другому турі українці в напруженому поєдинку з рахунком 1:2 поступилися Швейцарії. Ну а, сьогодні, 4 липня, в третьому турі підопічні Олега Бойка не залишили шансів фінам, перегравши суперників у нокаут після сьомого інінгу – 14:0.

Тепер в активі збірної України дві перемоги при одній поразці. Подальший турнірний шлях українців залежить від сьогоднішніх матчів Польща (1-1) - Швейцарія (2-0) та Словаччина (2-0) - Литва (1-1).

У випадку перемоги швейцарців (3-0), ті посідають перше місце, а на другому місці фінішує збірна України (2-1).

У випадку перемоги поляків три команди матимуть по дві перемоги й одній поразці. Треба буде рахувати набрані/пропущені рани й ділити їх на проведені іннінги.

Суто приблизна картина: Україна: +10-1=+9 за сумою двох матчів; Швейцарія: +1; Польща: -9 (без урахування другої гри). Перемога Польщі над Швейцарією найвірогідніше принесе збірній України перше місце своєї підгрупи та вихід до півфіналу в сітці з другою командою іншої підгрупи.