У Кропивницькому відзначили кращих правоохоронців (ФОТО)

Перегляди: 1382

Сьогодні, 4 липня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович привітав із професійним святом представників поліції міста й області.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Співпраця між поліцією та міською владою триває постійно. Міська рада прийняла програму підтримки правоохоронних органів, тож у Кропивницькому активно реалізовується програма «Безпечне місто», а обласний центр почали патрулювати п’ятеро велосипедистів-поліцейських.

«Про завдання і проблеми з охорони громадського порядку ми з вами у міській раді говоримо систематично. Місто, депутатський корпус позитивно сприймають реалізацію наших спільних проектів. Тому сподіваємось, що професійне виконання всіма правоохоронними підрозділами завдань сприятиме тому, що наш обласний центр стане справді безпечним містом. А для цього необхідно ще дуже багато і системно працювати», – наголосив у вітальному слові Андрій Райкович.

Подякою міської ради міста Кропивницького за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю Андрій Райкович нагородив майора Руслана Якименка, капітана Олексія Назарова, капітана Дениса Пономаренка.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначають День поліції.