Як у Кропивницькому святкують День Нацполіції (ФОТО)

Перегляди: 1694

У Кропивницькому сьогодні, 4 липня, з нагоди Дня Національної поліції України влаштували свято на площі Героїв Майдану, передає кореспондент CBN.

До заходу долучилися представники правоохоронних органів та містяни.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тут, зокрема, можна посидіти в автомобілі правоохоронців, сфотографуватися з собакою-поліцейським або біля тематичних фотозон. Низку розваг підготували для дітей.

«Сьогодні у нас наше професійне свято. Спільно з громадянами нашого міста ми вже котрий рік святкуємо його на центральній площі міста. Робимо все для того, аби нашій громаді було весело, щоб вони мали можливість посидіти за кермом спецавтомобіля, приміряти на себе кашкет, потримати в руках справжній поліцейський жезл. Також тут службові собаки, для діток є локації, де вони можуть зайнятися творчістю. А наші хлопці цього дня розважають нас музикою», - прокоментувала старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції Кіровоградщини Ольга Варіченко.

Триватиме захід орієнтовно до 14:00.