Ймовірного вбивцю рибалки в Кропивницькому затримали за напад на жінку

Перегляди: 2420

Ймовірного вбивцю дідуся-рибалки затримали правоохоронці, але у рамках іншого кримінального провадження.

Про це під час брифінгу сьогодні, 5 липня, повідомив начальник ГУ НП в області Роман Козьяков, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Дійсно, на Балашівці сталося жахливе вбивство. Щодо особи, яка його вчинила, підозру їй ще не оголосили. Проте в нас є достатньо інформації, достатньо підстав, щоб вважати, згідно з матеріалами кримінального провадження, причетність конкретної особи до цього злочину. Після отримання експертиз йому буде оголошено про підозру, і будемо офіційно вважати вбивство пенсіонера в рамках кримінального процесу розкритим», - сказав Козьяков.

Наразі чоловіка затримали за підозрою в іншому злочині. За попередніми даними, днями він скоїв напад на жінку на Балашівці та посеред вулиці душив її.

«За вказаним фактом порушили кримінальне провадження за спробою вбивства. В рамках цього кримінального провадження вказана особа затримана терміном на 60 діб», - додав правоохоронець.

Нагадаємо, 27 червня у Кропивницькому на березі Інгулу зарізали рибалку 1940 року народження.