На Кіровоградщині з Держфонду регіонального розвитку профінансують два додаткові проекти

Перегляди: 680

На засіданні міжвідомчої комісії Мінрегіону прийняли рішення про фінансування двох додаткових проектів, поданих Кіровоградською ОДА, з Державного фонду регіонального розвитку, повідомляє CBN з посиланням на сайт ОДА.

За 4 млн 996 тис. грн у Новоархангельському районі проведуть капітальний ремонт будівлі Торговицької щколи імені Євгена Маланюка, та за 4 млн 374 тис. грн у західній частині Долинської побудують мережу водопостачання.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Раніше з Державного фонду регіонального розвитку для Кіровоградщини виділили кошти на реконструкцію обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву-2 у Кропивницькому, шкіл у Побузьському Голованівського району та Новій Празі Олександрійського району, Долинський груповий водопровід та реставрацію будівлі Олександрійського міського будинку культури.

Таким чином, у нинішньому році за кошти ДФР в області реалізовуватиметься сім проектів, на які витратять 80 млн 804,4 тис. грн.