На Кіровоградщині з початку року потонули дві дитини, одна – з сусідньої держави

Перегляди: 852

З початку року на Кіровоградщині потонули двоє дітей та 14 дорослих.

Про це під час брифінгу сьогодні, 5 липня, повідомив начальник ГУ НП в області Роман Козьяков, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Факти загибелі дітей зафіксували у Благовіщенському та Новгородківському районах. В одному випадку це був хлопчик, який приїхав до нас із Росії», - сказав він.

Наразі на Кіровоградщині проводять оперативно-профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Безпечне літо». Спільно з працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій створюють патрулі, які працюють біля водойм. Проводять роботу щодо дотримання правил безпеки під час відпочинку на воді.

«Увага працівників поліції зосереджена на питаннях, які пов'язані з відпочинком дітей та їх дозвіллям», - сказав він.

Правоохоронці патрулюють території поблизу дитячих таборів у Гайвороні, Долинській, Новоархангельську, Малій Висці, Олександрівці, Олександрії. Працівники ювенальної превенції проводять правове спілкування із дітьми та працівниками закладів.

В рамках заходів створили спільноту в Viber «Безпечне дитинство» (0952543993). Наразі у групі – понад 200 осіб. Серед учасників – правоохоронці, представники місцевого самоврядування, представники таборів, де відпочивають діти, та інші.