У Кропивницькому представили команду Гройсмана

Перегляди: 1207

Сьогодні, 5 липня, нардеп та кандидат у народні депутати за списками «Української стратегії Гройсмана» Андрій Тетерук розповів про головну стратегію партії та представив її кропивницьку команду, передає кореспондент CBN.

У кропивницьку команду Володимира Гройсмана входить журналіст та шеф-редактор журналу Persona Неля Желамська й колишній секретар міської ради Кропивницького Володимир Смірнов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Кожен в команді Володимира Гройсмана має свою історію успіху. Це довів навіть сам голова партії, який починав свій політичний шлях з мера Вінниці», – сказав Андрій Тетерук.

Неля Желамська переконана, що жодні зміни не проводяться за короткий термін.

«Я маю стійке переконання в тому, що жодні зміни неможливо провести за якийсь короткий термін. Три роки, саме стільки очолює уряд Гройсман, показали, що він розпочав з найважчого і найголовнішого. Він почав з глобальних змін, які впливають на всі сфери діяльності України», – зазначила вона.

Андрій Тетерук заявив, що команда Володимира Гройсмана хоче продовжити реформування правової системи держави.

«Ми хочемо продовжити реформування правової системи нашої держави. Починаючи від того, що має запрацювати антикорупційний суд, закінчуючи реформуванням суддівської гілки влади. Правова держава - гарантія того, що ніхто не буде потерпати від свавілля чиновників», – додав він.

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбудуться парламентські вибори.