У справі дівчини, що майже рік тому зникла на Кіровоградщині, - ні підозрюваних, ні затриманих

Перегляди: 13315

Правоохоронці продовжують розслідувати загадкове зникнення неповнолітньої жительки Суботців Знам’янського району Діани Хріненко.

Про це під час брифінгу сьогодні, 5 липня, повідомив начальник ГУ НП в області Роман Козьяков, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Результати експертизи є, проте матір Діани попрохала не розголошувати їх. Проте, якщо ви відслідковуєте це дуже актуальне питання, все можете зрозуміти без моєї відповіді» - сказав він.

Робота в кримінальному провадженні триває.

«Кількість свідків уже йде на тисячі. Перевіряються особи, які, ймовірно, або за версією слідства можуть мати причетність. На жаль, наразі позитивного результату немає. У справі немає ні затриманих, ні підозрюваних», - додав правоохоронець.

Нагадаємо, 16-річна жителька Суботців Діана Хріненко близько дев’ятої вечора 24 серпня 2018 року пішла в центр села на святкування Дня Незалежності й не повернулася.

Пошуки дівчини тривають майже рік. За інформацію про її місцезнаходження оголосили винагороду.

26 березня при проведенні польових робіт поблизу села Новополяна (раніше зазначалося, що біля Глибокої Балки) Знам’янського району виявили людські рештки.

Пізніше полiцiя спростувала інформацію, що родичi Дiани Хрiненко впiзнали знайденi в полi людськi рештки.

Ліля Кочерга, CBN