«Олександрія» зіграла внічию з бронзовим призером чемпіонату Бельгії

Перегляди: 800

ФК «Олександрія» зіграв свій останній контрольний поєдинок на першому зборі, який завершується в Нідерландах, – повідомили СВN у прес-службі олександрійського клуба.

Суперником наших земляків був бронзовий призер чемпіонату Бельгії – «Стандарт».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Раніше володарі бронзи Української Прем’єр-Ліги переграли голандський «АЗ Алкмаар» та німецький «Дуйсбург». А цього разу у двобої українці вже на 12-й хвилині пропустили. Карсела-Гонсалес ударом головою вразив ворота Юрія Паньківа – 0:1. Та через шість хвилин олександрійці відігралися. Після серії рикошетів з близької відстані ворота бельгійців вразив Олексій Довгий – 1:1.

Далі олександрійці надійно грали в захисті й відповідали суперникам швидкими конртвипадами. І на 34-й хвилині Денис Безбородько обіграв двох опікунів і пробив у дальній кут. Ворота «Стандарту» м’яч відбив, але першим на добиванні був Максим Третьяков – 2:1.

По перерві у складах обох команд відбулися заміни. Це більше посприяло бельгійцям, яким вдало відігратися. Лестьєн поцілив обвідним ударом у верхній кут воріт Олега Білика – 2:2. Після пропущеного м’яча саме наші земляки активізувалися й мали декілька шансів вирвати перемогу. Вже на останніх секундах із забійної позиції вище поперечини пробив Максим Задерака. Тож, бойова нічия.