На Кіровоградщині за державні кошти ремонтуватимуть спортзали і будуватимуть майданчики

Перегляди: 866

На Кіровоградщині в рамках реалізації програми створення та ремонту спортивних комплексів при загальноосвітніх навчальних закладах усіх ступенів відремонтують три спортивні зали, спортмайданчик і збудують міні-футбольне поле.

Про це повідомив перший заступник облдержадміністрації Сергій Коваленко сьогодні, 8 липня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Раніше Кіровоградська облдержадміністрація направила Міністерству освіти пропозиції про будівництво або реконструкцію 12 об’єктів спортивних комплексів при школах.

«Конкурсна комісія відібрала п’ять із 12 проектів. Чотири у Кропивницькому – капітальні ремонти спортивних залів школи №29, навчально-виховного об’єднання №35, ліцею №19, а також капітальний ремонт майданчика в ліцеї. П’ятий проект – будівництво міні-футбольного поля у Помічнянській громаді. Наразі очікуємо документального підтвердження і початку фінансування цих об’єктів», – розповів Коваленко.

Нагадаємо, у квітні кабмін прийняв постанову про надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення та ремонт спортивних комплексів при загальноосвітніх навчальних закладах усіх ступенів. Загалом у цю програму держава інвестує 150 мільйонів гривень.