У Кропивницькому діти стали на якийсь час інкасаторами

Перегляди: 818

Цими вихідними на Козачому острові у Кропивницькому юні кропивничани не лише спробували різні смаколики на фестивалі вуличної їжі, але й із захватом взяли участь у святі професій.

Тут розгорнулося імпровізоване містечко, яке дорослі назвали «Містом професій», а діти з задоволеннями спробували себе у ролі банкірів, пожежних, поліцейських, співаків і навіть візажистів та майстрів манікюру, повідомили CBN у прес-службі ПриватБанку в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ще з дитячого садочка мій Сашуня мріяв стати інкасатором. Йому подобалися ці сильні чоловіки, які у чорній формі, у бронежилетах та ще й їздять на спеціальних машинах. Уявіть його емоції, коли ми змогли не лише приміряти бронежилет, але й посидіти у справжнісінькому інкасаторському авто», – розповіла пані Аліна.

Завдячуючи ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку, діти приміряли професію інкасатора та, аби дізнатися більше про професію банкіра, отримали запрошення на безкоштовні екскурсії справжнім банком і до квест-кімнати «Загублені у банку».

«Ми вдячні організаторам за запрошення, за емоції, за справжнє свято, - зазначила керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку Вікторія Подкладенко. - Свято вдалося, і навіть мені було цікаво приміряти професії, представлені на різних локаціях. Думаю мені пасує форма пожежного. А ще ми домовилися з представниками МНС про екскурсію юніорів у музей МНС та їх запросили до нас у квест-кімнату».