У Кропивницькому сталася сутичка мiж прихильниками партії Шарiя та АТОвцями (ФОТО)

Перегляди: 1706

Учасники акцiї в пiдтримку партії Анатолiя Шарiя йшли центральною вулицею обласного центру i роздавали червонi кульки.

Про це CBN поiнформували в прес-службi громадянської мережi ОПОРА в областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На центральнiй площi їх зустрiли учасники АТО, яких обурила акцiя.

Пiд час конфлiкту правоохоронцi закликали не порушувати громадський порядок i розiйтися. Вiйськовi та учасники акцiї вели дискусiї, якi час вiд часу переростали у штовханину. АТОвцi звинувачували Антолiя Шарiя у антиукраїнськiй позицiї, натомiсть прихильники стверджували, що вiн розповiдає правду про ситуацiю в країнi.

«Люди з червоними кульками, у футболках з написом "Партiя Шарiя" вирiшили провести акцiю на пiдтримку свого проросiйського лiдера. Цих людей за усi п'ять рокiв ми жодного разу не бачили на акцiях на пiдтримку України, вiйськових та вiйськовополонених. Можливо, ви бачили?» – написала волонтерка Вiкторiя Касьянова у соцмережi.

Дiзнатися позицiю прихильникiв партiї Шарiя не вдалося. Завершився конфлiкт на перехрестi вулиць Дворцової та Шульгiних.

В полiцiї немає заяви з приводу конфлiкту.

«Це вперше на Кiровоградщинi пройшла акцiя з таким конфлiктом. Ми закликаємо всiх кандидатiв у народнi депутати та полiтичнi сили вести агiтацiйну дiяльнiсть згiдно з українським законодавством», – зазначила координатор спостереження громадянської мережi ОПОРА за виборами в областi Зоя Лебiдь.

Анатолій Шарій - відеоблогер, за інформацією низки українських ЗМІ, деяких політиків, СБУ та Комітету визволення політв'язнів, має українофобські погляди й веде проросійську пропаганду з дискредитацією України.