На Кіровоградщині рідні зґвалтованої 17-річної дівчини вимагають правосуддя

Перегляди: 4877

Вночі 5 травня у Помічній 29-річний чоловік зґвалтував 17-річну дівчину.

Факт злочину підтверджують матеріали Єдиного державного реєстру судових рішень, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як розповіли потерпіла та її матір, дотепер у рамках розслідування не було жодного судового засідання, а справу намагаються «зам'яти».

Того вечора, стверджує дівчина, вона відпочивала у місцевому барі. Був там і її кривдник зі своєю компанією. Чоловік виманив неповнолітню надвір під приводом «розповісти щось важливе», затягнув у машину і повіз на площу, де вдень розташовується ринок. Аби дівчина не відкрила дверцята і не втекла, поруч з нею сів друг чоловіка – одногрупник потерпілої. Обидва були напідпитку.

Прибувши на місце злочину, одногрупник дівчини вийшов з машини і начебто повернувся у бар. Однак, як вона стверджує, заховався за авто і спостерігав за тим, що відбувається. Сам хлопець нині це заперечує.

«Коли все закінчилося, і вони почали щось говорити, щось вирішувати, я швидко одяглася, втекла через площу і сховалася у кущах. Вони мене шукали, я все це чула», - сказала дівчина.

Після цієї події потерпілу госпіталізували. Наразі вона знову на лікуванні.

Місцеві стверджують, що чоловік уже не вперше ґвалтує дівчат, причетний до побиття літньої жінки та інших злочинів. Має судимість, але заможні родичі платять хабарі, аби його не ув’язнили.

«Розслідування стоїть на місці. Вже її хочуть зробити хворою. Вчора мені слідчий запитав, чи вона стояла на обліку в психлікарні, і сказав, що призначать дівчині судову експертизу. Справу хочуть закрити за браком доказів. Хоча є свідок, я сама особисто віддавала речові докази – речі доньки. Мені тепер говорять, що я нічого не віддавала», - заявила матір дівчини.

«Після цього випадку я їздила на навчання, зустріла його, то він мені пригрозив, що "ще раз покатає"», - додала дівчина.

Нагадаємо, 5 травня до чергової частини Добровеличківського ВП Новоукраїнського ВП ГУНП надійшло повідомлення від потерпілої про те, що в Помічній на ринковій площі її зґвалтували.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження.