Посадовцi Кiровоградської ОДА попалися на хабарництвi (ФОТО)

Перегляди: 1496

Оперативники управлiння захисту економiки в Кiровоградськiй областi, слiдчi обласної полiцiї пiд процесуальним керiвництвом прокуратури викрили посадовцiв обласної державної адмiнiстрацiї у хабарництвi.

Про це CBN поiнформували в управлiнні захисту економiки в Кiровоградськiй областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Посадовцi вимагали вiд фiзичної особи 15 тисяч гривень за надання документiв на перерахування коштiв з державного бюджету у якостi безвiдсоткового кредитування на купiвлю житлового будинку.

9 липня пiд час одержання неправомiрної вигоди одну з хабарниць затримали. У службовому кабiнетi правопорушницi правоохоронцi вилучили отриманi нею кошти.

Жiнку затримали у порядку статтi 208 Кримiнального процесуального кодексу України та повiдомили про пiдозру у вчиненнi кримiнального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозицiї, обiцянки або одержання неправомiрної вигоди службовою особою).

Санкцiя статтi передбачає позбавлення волi на строк вiд п’яти до десяти рокiв з позбавленням права обiймати певнi посади чи займатися певною дiяльнiстю на строк до трьох рокiв, з конфiскацiєю майна.

Наразi вирiшують питання про затримання спiльника затриманої посадової особи у порядку статтi 208 Кримiнального процесуального кодексу України та повiдомлення йому про пiдозру.